در زیر تعریفی خلاصه از این دو بیماری نشیمنگاهی رایج را داریم:
باید برای درمان سریعا اقدام کنید. ۰۹۹۱۸۹۵۴۰۹۱ – ۰۲۱۸۸۶۵۸۴۲۶
هنگام اجابت مزاج، زانوهای خود را با قرار دادن پاهای خود روی زیرپایی بلند کنید.
( مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین موجب افزایش ادرار شده و آب بدن را کاهش می دهد.)
اگر درمانهای خانگی مؤثر نباشند، یک متخصص مراقبتهای بهداشتی ممکن است یک ملین بدون نسخه مانند موارد زیر را پیشنهاد دهد:
در صورت عدم اثربخشی روشهای گفته شده، ممکن است با تشخیص پزشک، جراحی برای خارج کردن توده مدفوع ضرورت پیدا کند.
سلام ممنونم ازمطالب مفیدتون.یه سوال داشتم من یه زن حدودا۴۰ساله هستم ازبچگی یبوست داشتم البته گاهی شدید.گاهی ملایم.بایبوستم یه جوری کنارمیام صبحهاحتمادولیوان آب جوشیده میخورم میوه هم زیادمیخورم .
مصرف منظم روغن زیتون، انقباضات ماهیچه های روده را افزایش داده و موجب تحریک ترشح ماده صفراوی شده که خود منجر حب رازی برای یبوست به نرم شدن مدفوع می گردد.
احساس گرفتگی روده اولین درد و علامتی است که یک فرد حس می کند. از دیگر علائم آن احساس سنگینی یا ناراحتی در ناحیه معده و شکم و احساس درد در پشت است.
مطلبی که خیلی خیلی اذیتم میکنه وزندگیموتحت تاثیرقرارداده گازمعده است که باعث خجالت منه.ازداروهای گیاهی استفاده کردم ولی فایده ای نداره .میشه لطفا راهنماییم کنیدواگه دارویی هست بهم معرفی کنیدممنونم
آلرژی های غذایی، به ویژه آلرژی به بادام زمینی، در حال افزایش است. آلرژی غذایی معمولا در سنین کودکی دیده می شود، اما می تواند در هر سنی ایجاد شود. بچهها معمولاً نسبت به تخممرغ، شیر و سویا حساسیت دارند.
سایر عوارض یبوست شامل چاقی، خستگی، نوسانات خلقی، اختلالات خواب، تب روماتیسمی، احساس سستی و بیحالی، مشکلات کیسه صفرا، فتق، واریس، ورم مفاصل، آپاندیسیت و در نهایت سرطان روده بزرگ است.
یکی از عوارض یبوست که بیشتر در افراد مسن و کودکان دیده می شود تجمع توده سفت مدفوع در روده است، به نحوی که حرکات روده قادر به حرکت دادن و دفع آن نباشد.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)